Skip to main content
Asiakkaiden suosituksia

Pialla aloitin hieronnassa käymisen kun aloitin treenaamisen ultraan ja maratoniin. Koko harjoittelun ajan kävin Pian hierottavana. Pia huolsi, antoi vinkkejä , hieroi ja "aukoi" niin jalkoja kuin olkapäiden ja rintarangan jumeja. Marat ja ultrat juostuna mutta kehonhuollossa en muihin luota kuin Pian osaaviin käsiin.

Helena

Olin 2016 joulukuussa päättänyt aloittaa elämän muutoksen ja ymmärsin että en siihen yksin pysty. Löysin netistä pt-palvelut Pia Ali-Rekola ja sovin tammikuussa 2018 että aloitan hänen valmennuksessa.

Lähtö paino oli 107kg ja vatsan ympärysmitta 117cm. Pia teki ruokavalion ja treeni ohjelman. Aloitimme kerran viikossa minun valmennuksen. Itse kävin 2 kertaa viikossa aluksi. Paino lähti putoamaan hyvin tasaiseen tahtiin ja 3kk jälkeen olin jo 12kg saanut pudotettua. Tästä innostuneena otin valmennukseen 2 kertaa viikossa ja itse kävin 2 kertaa lisää. Aloitin myös kerran viikossa juoksemaan 5-7km lenkkejä välillä myös kävellen. Sitten heinäkuussa 2017 reilu puolen vuoden valmennuksen jälkeen oli punnitus 84kg ja vatsan ympärysmitta oli 85cm.
Oloni oli loistava ja tuntui löytyvän voimia arkeen sekä henkinen puoli oli todella hyvä.

Tästä voin vain suositella Pian valmennusta ja ihmisten myöntämistä että ei ole heikko vaikka käyttää ammattilaista joka pystyy opettaa liikkeet oikein, antaa juuri itselle sopivan ohjelman, sekä auttavan että pääsee eteenpäin niissä vaikeissa hetkissä kun tekee mieli jäädä kotiin sohvalle.

Voitto

Pian ja minun yhteinen matka alkoi noin viisin vuotta sitten. Reilusti ylipainoisesta ja huonokuntoisesta keski-ikäisestä naisesta kuoriutui Pian ohjauksessa (treeniohjelma ja ravintosuunnitelma) liikunnasta nauttiva normaalipainoinen atleetti. Matkan aikana olen Pian ohjauksessa oppinut paljon omasta fyysisestä ja henkisestä hyvinvoinnistani.

Pia on innostava ja määrätietoinen valmentaja, joka on valmennuksessa aidosti läsnä, ja jolla on kyky kuunnella asiakasta. Pia huomioi sinut yksilönä, jolla on omat tavoitteet ja toiveet. Ammattitaitoisen, jämäkän ohjauksen ja rakentavan palautteen kautta Pia saa asiakkaan antamaan parhaansa oman kuntotasonsa edistämiseksi.

Kirsi

Nelisen vuotta sitten olin pohjalla, rapakunnossa. Eritoten henkisesti mutta myös fyysisesti. Onneksi kohtalo puuttui peliin tuoden Pian aivan sattumalta minun elämääni.

Vuosien saatossa olen Pian ammattitaitoisella ja lempeän vahvalla tuella ja ohjauksella repinyt itseni ylös vaikeasta masennuksesta. Olemme yhdessä saaneet kilpirauhasen vajaatoiminnan diagnosoiduksi ja hoitotason kohdilleen ruokavalion ja liikunnan yhdistelmällä(lääkehoitoa unohtamatta). Ja sinä ohessa tehneet minusta vahvan myös fyysisesti. En ole ikinä ennen ollut näin hyvässä kunnossa, en henkisesti enkä varsinkaan fyysisesti.

Matka on vielä kesken, mutta kun Pia on matkalla mukana, etenen päivä päivältä kohti parempaa elämää. Ja samalla olen saanut itselleni loppuelämäksi rakkaan ja tärkeän ystävän.

En olisi ikimaailmassa osannut toivoa niin hyvää tukijaa ja tsemppaajaa itselleni, kuin Pia on! Parempaa saa hakemalla hakea. Piasta en luovu ikinä.

Mira

Pia on täyden palvelun personal trainer, jonka valmennus sopii aivan jokaiselle lähtötasosta ja tavoitteista huolimatta. Jo ensimmäisten treenien jälkeen Piasta muodostui enemmän (treeni)kaveri kuin valmentaja, mutta silti treeneissä kyllä vedetään täysillä erittäin hyvästä ilmapiiristä huolimatta!

Nuutti

Pia kohtaa asiakkaansa ihmisinä. Tämä välitön tapa on rento ja mutkaton, huumoria unohtamatta. Kaiken kantava ydin on kuitenkin johdonmukaisuus kohti yhdessä sovittua maalia.

Pian ammattitaito on rautainen ja hänen ymmärtämyksensäihmisen psyykkisestä ja fyysisestä kokonaisuudesta tekee yhteistyöstä miellyttävää ilman turhia jännitteitä. Pia osaa ohjata ja kannustaa asiakkaansa suorituksiin, joihon he toivovat pääsevänsä.

Jasmin