Katselet mobiililaitteille optimoitua versiota, mutta et näytä käyttävän mobiililaitetta. Klikkaa tästä jos haluat siirtyä normaalille sivustolle.

EsittelyPersonal Training

Personal Training on henkilökohtaista valmennusta ja opastusta niin harjoittelun kuin ravinnon suhteen. Kaikki ohjelmat laadi taan asiakkaan toiveiden ja tavoitteiden pohjalta niitä tukeviksi, ja tavoitteeseen pääsyä helpottamaan. Olipa tavoitteesi sitten painon pudotus, kiinteytyminen, kunnon kohottaminen, lihasmassan hankinta tai vaan yleisen terveyden ja jaksamisen parantaminen, on tavoitteeseen pääseminen helpompaa asiantuntevan ammattilaisen avulla. Aloitteleva kuntoilija pääsee heti kiinni oikeisiin suo ritus tekniikoihin, eikä salille tai lenkkipolulle tarvitse heti lähteä yksin. Pidempään kuntoillut taas saattaa saada uusia tuulia ja ideoita omaan treeniinsä, ja tietoa kuntoilua tukevasta ravit semuksesta. Etsitään yhdessä juuri sinulle sopivat lajit ja muo kataan ruokavalio tavoitteita tukevaksi. Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika haastatteluun niin mietitään yhdessä juuri sinulle sopiva paketti.

Kaikkia ohjelmia saa myös erikseen.

Ravinto-ohjaus

Oikeanlainen ravinto on kaiken A ja O. Oikein koostetulla ruokava liolla tehostat harjoittelua, palautumista, vastustuskykyä ja pystyt saavuttamaan/ylläpitämään terveellisen kehonkoostumuksen. Olipa tavoitteenasi sitten pudottaa painoa, kiinteytyä tai saada lisää lihasmassaa kaikki lähtee ruokavaliosta. Pelkkä liikunnan lisääminen ei riitä jos ruokavalio koostuu ”mistä sattuu”. Toisaalta taas pelkäs tään oikean ruokavalion noudattamisella voi laihtua. Oikein koostettu ravinto auttaa myös elimistöä voimaan hyvin ja arjessa jaksaminenkin helpottuu. Samalla voit päästä eroon makeanhimosta, turpoilevasta vat sasta ja monista muista vaivoista jotka johtuvat liiasta sokerin ja kovien rasvojen syönnistä. Jo 5% painonpudotuksella on suotuisia vai kutuksia terveyteen.

Ravinto-ohjauksen tavoitteena on opettaa asiakasta tekemään oikeita valintoja myös itsenäisesti. Koostamaan ruokavalionsa monipuolisesti terveellisistä raaka-aineista. Oppimaan että säännöllisyys on kaiken perusta ja että pikadieetit eivät ole ratkaisu kun halutaan pysyviä tuloksia.

Sinulle joka haluat: Ota rohkeasti yhteyttä, saatavilla on joko kertaluontoista ohjausta, tai pidempi 2 kk mittainen paketti, jonka aikana pääset takuulla hyvään vauhtiin uuden elämäntapasi suhteen ja riski vanhojen tapojen palaamisesta pienenee kun valmentaja on tukemassa ja neuvomassa.

Lisensoitu Personal Trainer ja Ravinto-ohjaaja
Pia Ali-Rekola

Puh. 050-3009003


PT-Palvelut Pia Ali-Rekola, Tyllilankatu 1D-38, 13210 Hämeenlinna, Puh. 0503009003

  näytä normaaliversio » Ylös